Tuesday, July 31, 2012

Rattarahvas magab igal vabal hetkel!

Neljapäev oli sportlik päev. Nagu ikka, saime näidata oma oskusi nii võrkpalli kui ka jalgpalli mängides.
Pisut sai juttu tehtud ka tulevatest pulmadest...
Reedel mängisime Kuremaa rahvaga tutvumismänge. Meie poolt valitud peigmees - haldjas Rudonen - võttis kosjaviina, sõrmuse ja tõttas rüütellikult abieluettepanekut tegema. Pruudi külm vastus ja vingus nägu tekitas nii mõneski meis vastuolulisi tundeid. Olukorda leevendasid pisut õhtused poiste-ja tüdrukuteõhtud, kus pruut pidi muude seas jooksma palja ülakehaga & tegema noormeestele massaaži. Õhtu lõppes erootilise eratantsuga special for Rudolf :)
Meie viimane pühapäev siin malevas kulges äärmiselt meeldivalt. Saime rannas mõnusasti aega veeta ning hiljem pisut loometööga tegeleda. Nimelt (inspireerituna laupäevaõhtusest ööujumisest kuuvalgel & kolmapäevasest luuavisioonist) saime valmis MALEVALAULU! Kuna nii viis kui sõnad tulid südamest, siis usun siiralt, et armastusega tehtud asjad on ilusad & suudavad paljude südametesse pugeda.
Esmaspäevake möödus töiselt ja üsna loomevaeselt. Teisipäeval toimusid Luua esimesed olümpiamängud, mille võitjaks osutus Sukamaa, koosseisus: Eva, Säde, Aurel, Rudolf ja Steven.

Nüüdseks on kohale jõudnud ka kahenädalase rassimise väsimus ja selletõttu täna pilte siia ei jõua.

No comments:

Post a Comment