Sunday, July 22, 2012

Ja esimene töönädal saigi läbi

Lõunapaus

Mingi kahtlane kuju

Ja magustoiduks oli meil jäätis! 


Otsisime puuke, õnneks ei leidnud!

Töökoht. Taamal kähriku, rebase, jänese ja teise rebase puurid ja metssea aedikud

Kahtlane kuju ilmus taas, seekord laibana

Töönädala loputasime maha Prossa järves


Päike oli reedel üsna tegus



Kodus tervitas meid vihm ent see meid ei morjendanud

Üritasime üksteist hääle järgi tuvastada

Põrunud professor räägib meile oma uusimast leiutisest: metsseakujulisest robottulekustutist, mis kustutab metsapõlenguid 

Ja enne magama minemist saime suu magusaks arbuusiga

Väga vabandan, et alles nüüd reedest kirjutan, aga meil on siin üsna tihe graafik olnud. Malev on mõõõõnus ja mul on nii meeletult kahju, et esimene nädal juba läbi saab. Reedel saime Eva-ga oma lemmiktööd teha ehk kummeleid kitkuda. Kas te kujutate ette, milline mõnus kummelilõhn on peade kohal kui neid peotäite kaupa välja tõmmata? MMMMmm!  Seejärel mõtlesime, et kas kummel on toorelt söödav ja Eva isegi katsetas, aga selget vastust me ei saanud ja googelmoogel meile ka vastust ei andnud seega kui keegi teab, kas kummelit võib niisama närida, siis andke teada! Tööpäev möödus kiirelt. Päike kõrvetas, mis jaksas aga lõunane jäätis jahutas meid maha. 
Õhtune programm pidi olema võrkpall, aga et ilm oli halb ja meie ise reaalselt roomasime kogunemisele, siis lasti meil kuni õhtusöögini magada (meie kallidkallid rühmajuhid on nii toredad!). Seejärel juba õhtune supisööming ja mõned mängud. Meie kitarrid on nüüd hääles ja kõik lõõritavad võidu laulda:)

Ja siiiiiiis läksid nad magama *evil laugh*

No comments:

Post a Comment